Köszönjük! :)

Köszönjük! :)

A Szociális Szolgálat is csatlakozott Bíró Szilvia azon kezdeményezéséhez, amelynek során az ünnepek előtt gyermekotthonokban élő gyermekeknek gyűjtenek tábla csokoládékat, amelyeket az ünnepekre eljuttatnak az intézményekhez. Így a fa alatt nem csak ajándék, de egy kis édesség is várja a gyermekeket.
Helybeli gyűjtési felhívásunkhoz csatlakozott a Meseliget Óvoda és a Városi Bölcsőde, akiknél szintén lehetett leadni csokoládét, az Oroszlányi Sport Egylet, akik a kosárlabda mérkőzések alkalmával fogadták a felajánlásokat a szurkolóktól, valamint a Kecskédi Német Nemzetiségi Általános Iskola 3. osztálya.
A csokoládék átadása megtörtént, az átadás előtt összeszámolásra került az általunk gyűjtött mennyiség és a kezdeményezéshez 258 táblával  tudtunk hozzájárulni. Emellett darabos csokoládék is érkeztek, ezek is átadásra kerültek.
Ezúton is köszönjük minden Magánembernek a felajánlást, a Meseliget óvodának, a Városi Bölcsődének, az Oroszlányi Sport Egyletnek és szurkolóinak, illetve a Kecskédi Német Nemzetiségi Általános Iskola 3. osztályának. 👏👏👏👏

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.